top of page

HerbelevingsConcerten!


Wij vinden het mooi om mensen blij te maken met muziek. Dit doen we normaal door concerten te organiseren, maar wat zou het toch mooi zijn als ons publiek op elk moment van de dag een prive concert zouden kunnen krijgen. Wij hebben het geregeld!


Dit is tot nu toe een van ons meest ambitieuze projecten! Met de steun van Stichting de Carolusgulden, Stichting RCOAK, Voor de Ouderen, en crowdfunding hebben we een project tot leven kunnen brengen waar ons publiek jaren lang plezier van zullen hebben. n


Onze blazers van de Lovebells hebben een live CD opgenomen in de Maria van Jessekerk in Leiden. Deze CD zullen ze uitdelen na 10 live concerten, en is ook nog gratis te horen op onze website! Ze hebben zelf oude, herkenbare liedjes gearrangeerd die iedereen lekker mee kan zingen. Het blazers kwartet geeft concerten voor bewoners van verzorgingstehuizen, vooral op locaties waar veel dementerende ouderen verzorgd worden. Zo kunnen deze mensen niet alleen van een concert genieten, maar ook op een later moment nog een keer genieten door de CD te luisteren.

bottom of page