top of page

Kerstfeest organiseren?

Wat een feest! Jij bent aangewezen om dit jaar het Kerstfeest te organiseren voor jouw collega's. Super leuk, maar ook best wel een verantwoordelijkheid. Je wilt immers dat alles soepel verloopt. Een goed Kerstfeest begint bij goede live Kerstmuziek en daarvoor ben je bij The BrassBells aan het goede adres! Dit professionele blazerskwartet zet de juiste toon voor jullie Kerstfeest. Moeiteloos spelen we voor jullie de leukste en herkenbaarste Kerstliedjes. Denk hierbij aan liedjes van All I Want For Christmas tot klassiekers zoals O Dennenboom

Op deze pagina nemen we je mee in het proces van het boeken van The BrassBells voor jouw Kerstevent!

DSCF1118.RAF.jpg

Professioneel Kerst Ensemble

The BrassBells is in 2010 opgericht en bestaat uit 4 professionele muzikanten die buiten de kerst om ook een overvolle agenda hebben met coverbands en dj's op bedrijfsfeesten en bruiloften. In de afgelopen jaren hebben ze met The Brassbels meer dan 1200 Kerst optredens gegeven door heel het land. De bezetting van het kwartet bestaat uit 2 trompetten en 2 saxofoons. 

Doordat we onversterkt kunnen spelen tot 300 personen zijn we breed en flexibel inzetbaar, ook kunnen we ons volume aanpassen als er wat meer achtergrond muziek verwacht wordt. Dus als je een Kerstfeest aan het organiseren bent dan ben je bij ons aan het goede adres!

Flexibel inzetbaar

De bezetting van het kwartet bestaat uit 2 trompetten en 2 saxofoons. 

Doordat we onversterkt kunnen spelen tot 300 personen zijn we breed en flexibel inzetbaar tijdens het Kerstfeest, zo zijn we voor iedereen goed te horen ook kunnen we ons volume aanpassen als er wat meer achtergrond muziek verwacht wordt.

✓ Binnen en Buiten

✓ Achtergrond Kerstmuziek

✓ Muziek tijdens Kerstdiner

✓ Kerstmuziek tijdens Kerstborrel

✓ Kerstmuziek tijdens Entree

Enthousiast geworden?
Vraag vrijblijvend naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden

Wanneer je informatie aanvraagt via het contactformulier onder aan deze pagina of via WhatsApp, worden in één overzichtelijke PDF alle mogelijkheden met bijbehorende tarieven toegestuurd. Simpel en snel! De prijzen zijn duidelijk, overzichtelijk en zonder verassingen. Je weet dus metThe BrassBells als band voor kerstfeest gelijk waar je aan toe bent. Jullie kunnen deze op het gemak bekijken, vergelijken en vervolgens bepalen of jullie een vrijblijvende optie willen plaatsen.

contact

Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar voor vragen. Stuur ons een berichtje en we reageren binnen een paar minuten tot uren. 

Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier of rechtstreeks via een van de onderstaande optie's.

Contact formulier

Bedankt voor de inzending! We nemen binnen 24 uur contact met je op!

bottom of page